El RUA assoleix llocs de privilegi al Cros Internacional de Granollers

La temporada de cros segueix endavant i el passat cap de setmana va celebrar una de les grans cites del calendari català, el cros Internacional de Granollers. El RUA no va faltar a la cita i va obtenir alguns bons resultats. Van destacar la 5a posició de Carla Gelabert a la categoria benjamí i la 8a de Clàudia Martínez a la júnior. A més Ruben Navarro va ser 14è benjamí, David Quirant 14è veterà i Laura Torres 15a infantil. A més dels atletes del RUA també hi van córrer altres atletes ripolletencs, sent especialment meritoris el 1r  i 3r lloc de Joan de la Torre i Brahim Dahak, ara a la Joventut Atlètica Montcada, a la prova infantil. 

A les curses de cros a partir d’ara caldrà afegir també en el calendari atlètic les proves en pista aire lliure per a les categories de promoció i les primeres competicions en la pista coberta de Catalunya, on els ripolletencs acostumen a obtenir també grans resultats.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies