La Biblioteca acull la presentació del llibre ‘Los intocables’

La Biblioteca Municipal acull el proper dijous 17 de desembre la presentació del llibre “Los intocables. Pocos, poderosos e impunes”, una obra d’investigació escrita per Fèlix Martínez i Jordi Oliveres. El llibre estudia els diferents centres de poder de l’estat, tant econòmic com financer, polític o mediàtic, posant en evidència les carències democràtiques del règim polític espanyol que han sortit a la llum a causa de la crisi del 2008. La presentació del llibre “Los intocables. Pocos, poderosos e impunes” serà a les 18.30h a la Sala d’Actes i correrà a càrrec de la periodista local M. Jesús Garcia, que estarà acompanyada per un dels escriptors, Jordi Oliveres.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies