La tinent d’alcalde Pilar Castillejo medita si accepta el càrrec de diputada per la CUP

Els esdeveniments a la política catalana s’han precipitat des del passat divendres desembocant en la investidura de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat i també en canvis en el grup parlamentari de la CUP. Uns canvis que podrien obligar a modificar també el govern local ja que les dimissions de diputats del grup assembleari obre les portes del parlament a la regidora Pilar Castillejo. La dimissió de Josep Maria Busqueta (n.3) la cobrirà la sabadellenca Mireia Vehí (n.8) i la de Julià de Jòdar (n.7) en Joan Garriga (n.9). Així que la dimissió del cap de llista Antonio Baños, que es va oficialitzar aquest mateix dimarts, l’hauria de cobrir per llista la ripolletenca Pilar Castillejo que ocupava el número 10 a la llista de la CUP per Barcelona a les passades eleccions del 27 de setembre. Però malgrat que alguns mitjans donaven per fet el relleu,  al tancament d’aquesta edició el passat dimarts, Castillejo encara no havia decidit si acceptava ser diputada i explicava que no prendria cap decisió fins haver parlat amb l’assemblea del COP, partit al qual pertany i que està integrat dins les CUP. El fet que el codi ètic de la CUP no permeti la duplicitat de càrrecs podria fer renunciar a Castillejo al seu càrrec com a regidora si accepta ser diputada. Des de Decidim estan a l’expectativa de la seva decisió però és evident que en cas de sortir del govern això obligaria a una reestructuració important del mateix ja que Castillejo és ara una peça clau com a primera tinent d’alcalde i regidora d’hisenda, recursos humans, compres i contractació, l’OAC, informàtica, serveis municipals i municipalització, activitats, comerç, indústria, turisme i mercat municipal.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies