El Mercat Municipal tanca la campanya de Nadal amb el sorteig ‘Pluja de Pernils’

L’Associació de Concessionaris del Mercat Nou ja ha posat el punt i final a les campanyes de Nadal que s’han dut a terme enguany al Mercat Municipal. Ho va fer dissabte passat, 9 de gener, amb el sorteig de la seva “Pluja de Pernils”, que es va dur a terme al migdia a les mateixes instal·lacions del mercat.
D’entre prop de 2.000 butlletes participants, una mà innocent en va seleccionar 10, que van ser les persones premiades cadascuna amb un pernil i un lot de vi. El president de l’Associació de Concessionaris del Mercat Nou, Vicente Mor, ha valorat que la campanya “ha funcionat bé” i que el volum de compres durant les festes ha estat “similar al d’altres anys”.
Per la seva part, l’Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal ja va fer el seu sorteig el passat 5 de gener, on es van repartir entre els seus clients 10 sopars i 25 caps de setmana per a dues persones a Santa Sussanna.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies