L’Associació d’Espectadors obre el segon trimestre amb ‘Somriures i Llàgrimes’

L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell dóna el tret de sortida del segon trimestre de la temporada i ho fa amb unes Nits de Música ben especials sobre el musical nord-americà “Somriures i Llàgrimes”, una peça que s’interpretarà al Teatre Auditori el proper 22 de gener. La presentació del trimestre, però, es durà a terme el divendres, 15 de gener, a les 21h al Teatre Auditori, una sessió que comptarà amb la crítica de cinema i col·laboradora de les Nits de Música, Joana Raja; i també amb la participació de la Societat Coral “El Vallès”, que interpretarà els temes “El testament d’Amèlia” (popular catalana), “Horchwaskommt von draussenrein” (popular alemanya) i el gospel “Old Time Religion”.
La temporada d’espectacles s’iniciarà el proper 22 de gener amb la interpretació del musical “Somriures i Llàgrimes”, adaptada i dirigida per primera vegada al català per Juli Rodríguez i Maria Torras.
El proper 12 de febrer es podrà gaudir de la Cobla Catalana de Sons Essencials amb el seu espectacle “Terra d’Espores”, presentant el seu treball “L’Aloja”, un disc amb cobla tradicional, percussions ètniques i veu. El 26 de febrer pujaran a l’escenari Lluís Marco i Pau Vinyals que portaran la comèdia crítica “Zona Franca”, de David Desola dirigida per Israel Solà.
Els espectacles continuaran l’11 de març, amb el show “iTime” dirigit per Joan Roura i interpretat per l’humorista Peyu, que farà un viatge a través del temps en clau d’humor.
El trimestre el tancarà els pioners en la fusió de la música tradicional amb jazz i rock, la Companyia Elèctrica Dharma, que el proper 1 d’abril oferirà un concert que vol commemorar el 40è aniversari de la publicació del seu primer disc.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies