Amics del Teatre torna als escenaris amb la peça ‘La casa de Bernarda Alba’

Amics del Teatre torna a representar la seva adaptació del clàssic de Lorca ‘La Casa de Bernarda Alba’, després de la seva estrena el passat 26 de desembre. El clàssic del segle XX explica la història de Bernarda Alba i les seves cinc filles durant el llarg dol després de la mort del marit de Bernarda. En aquesta ocasió, el muntatge està dirigit per Jordi Sans i es podrà veure al Centre Parroquial el dissabte, 16 de gener, a les 21h i l’endemà, diumenge 17 de gener, a les 18h. Les entrades, a un preu de 10 euros, es poden comprar a www.reserva-entrades.com/amics.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies