Àmplia victòria del Club Bàsquet Ripollet 91 a 71 a casa contra l’Sferic Terrassa

Bona jornada per al Club Bàsquet Ripollet. El passat cap de setmana l’equip de bàsquet local es feia amb una nova victòria en un partit que el va enfrontar amb l’Sferic Terrassa. El matx ja va començar favorable per als de Ripollet, que van acabar el primer quart amb un resultat de 19 a 15. Els rivals però els hi van voler posar difícil i es van mantenir molt a prop al marcador durant el segon quart, empatant en diverses ocasions, però al xiulet de mitja part, el marcador es mostrava favorable als locals amb un resultat de 46 a 37. Al tercer quart, els ripolletencs es van desmarcar encara més dels rivals, tancant el tercer quart amb un resultat de 64 a 49 i al final del partit amb un 91 a 71.
Amb aquesta victòria el Club Bàsquet Ripollet puja fins a la 9a posició, sumant ja 22 punts. El proper cap de setmana els jugadors locals visitaran a l’Almeda, que es troba a la 5a posició.

Suport a l’equip femení 
L’equip femení del CB Ripollet empata al primer lloc amb el Caldes i el Santa Perpètua i des del club han fet una crida per omplir el Barneda als seus partits i donar així suport a les noies en la lluita per l’ascens. Aquest diumenge precisament l’equip juga contra el Santa Perpètua a les 12.30h.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies