L’Autoescola Tatchepol guanya els tres partits de la trobada i és líder en solitari

L’equip femení del CTT Ripollet, l’Autoescola Tatchepol, va jugar dissabte passat la quarta trobada de la temporada a la primera nacional. I la va tancar amb ple de victòries. Primer va superar al CAI Santiago per un contundent 0 a 6. Després va superar al Balaguer per 2 a 4 i finalment al Ganxets Ploms, equip amb qui compartia el lideratge. Va ser l’enfrontament més disputat i que va caure de la banda ripolletenca per 3 a 4 amb la victòria del doble format per Lídia Rico i Mireia Peretó. Va completar l’equip Aina Mogas qui va guanyar tots els punts disputats en els tres partits de la trobada.
Ara les ripolletenques lideren la taula en solitari amb 18 punts, dos més que el Ganxets. La propera trobada ja serà al mes de març.
L’equip masculí perd a Calella
Derrota davant un rival directe dels ripolletencs a la pista de joc del Termotur Calella. Va ser un enfrontament molt disputat que es va resoldre en el dobles, que van guanyar els maresmencs  fent el 4 a 3 definitiu. Amb aquest resultat el Ripollet és 8è empatat precisament amb el Calella, ambdós a dos punts dels llocs de descens.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies