El Teatre Auditori s’omple de dansa al festival d’hivern de l’Associació 3 Pasos

L’Associació Tres Pasos va celebrar diumenge passat, 24 de gener, el seu festival d’hivern. Ho va fer en dues sessions al Teatre Auditori del Mercat Vell, una al matí i l’altra a la tarda, que van comptar amb un gran èxit d’assistència. El festival, titulat “A3P y la Fábrica de Chocolate”, va comptar amb una vintena de coreografies de diferents estils, des del ball de saló fins al contemporani passant pel hip-hop, pel funky o zumba. Petits i grans van sortir a l’escenari amb unes coreografies, vestuaris i ambientació emmarcats en la pel·lícula “Charlie y la Fábrica de Chocolate”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies