Aina Mogas, Joan Masip i Mireia Peretó fan podi al Torneig Estatal de Valladolid

El passat cap de setmana Valladolid va acollir el Torneig Estatal de Tenis Taula i el CTT Ripollet va tornar a ser protagonista. La representació local va destacar sobretot a la categoria infantil femení que va guanyar Aina Mogas després d’imposar-se a la semifinal a la seva companya Mireia Peretó i a la final a la jugadora d’Alacant Emma Ruiz. Van jugar també al quadre final d’aquesta categoria Lídia Rico, que va arribar a quarts de final, i Marina Palomo i Elena Parente. L’altre gran èxit de la jornada va ser el subcampionat aconseguit pel jugador igualadí del CTT Ripollet, Joan Masip, que va perdre a la final amb el jugador de Conca Carlos Vedriel. La participació local la van completar Júlia Higueras, Albert Vilardell, Marc Miró, Judith Gutiérrez, Enric Barcelo i Raul Porta.
Sara Ramírez, gran paper a Suïssa
El retorn de la palista Sara Ramírez a la gran competició internacional és una realitat. Fa dues setmanes la ripolletenca va arribar als quarts de final al Swiss Table Tennis Open celebrat a Laussane. En aquests moments Ramírez ocupa el 120è lloc al rànquing mundial.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies