Bona acollida a l’obra de teatre ‘La luz en el mundo’ dels usuaris d’Aspasur

El Centre Ocupacional Aspasur ha tornat a omplir el pati de butaques del Teatre Auditori del Mercat Vell. El passat dissabte, 20 de febrer, els usuaris d’Aspasur van portar a l’escenari l’obra de teatre ‘La luz en el mundo’, una peça creada entre tots ells que gira entorn la temàtica de la llum, ja que el passat 2015 va ser l’Any Internacional de la Llum. La peça va ser tot un èxit, ja que va entusiasmar al nombrós públic que va acudir al teatre per no perdre’s l’obra. La peça comptava amb petites escenes sobre un mateix eix: les diferents aplicacions de la llum al nostre dia a dia. A més, els actors van interpretar diferents números amb llum negra, una mescla de música, moviments i colors que va agradar molt al públic.
Prop d’una quarantena d’usuaris del centre han participat en el procés creatiu de l’obra, des de la creació de la història i el guió fins al disseny i elaboració de vestuaris i decorats. Per tant, es tracta d’un projecte on els seus participants s’involucren molt.
A banda de representar-se al públic general, Aspasur també va representar l’obra per a les escoles el dia 22.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies