L’Associació de Veïns de Can Mas organitza el seu 38è Concurs de Migas

L’Associació de Veïns de Can Mas organitza diumenge, 6 de març, el seu tradicional concurs de migas. Ho farà com en les últimes edicions al parc Carles Ferrer, juntament a la comissaria dels Mossos. Les persones que vulguin participar estan convocades a partir de les 9h per formalitzar la inscripció al mateix parc i hauran de portar la seva pròpia llenya.
Els participants duran a terme durant el matí la seva recepta de migas i un cop acabades, el jurat entregarà un trofeu per als tres primers classificats. El concurs, però, no està pensat només per als participants, sinó que hi està convidat tothom qui vulgui, ja que hi haurà degustació de migas i sardines. A més, s’instal·larà una barra on es vendran refrescos i cerveses a un preu d’1,50 €. El concurs està pensat com una gran festa gastronòmica i cultural i per tal de gaudir-ne al màxim, la celebració comptarà amb la participació del Cuadro Andaluz de Ripollet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies