Els participants del 38è Concurs de Migas de Can Mas presenten un total de 14 plats

L’Associació de Veïns de Can Mas va organitzar diumenge passat una nova edició del seu ja tradicional Concurs de Migas, que enguany ha complert 38 anys. Amb un temps d’allò més agradable, la jornada es va desenvolupar en un ambient familiar i agradable. El Parc Carles Ferré va acollir l’activitat, on enguany han participat el doble de cuiners que a l’anterior edició, en total es van presentar 14 plats de migas diferents. La primera posició va ser per Pedro M. Sánchez, la segona per Mati López i la tercera per Antonio Recuero.
L’activitat va comptar amb l’actuació dels membres del Cuadro Andaluz de Ripollet, que van oferir als assistents un espectacle de flamenc. El president de l’AV Can Mas, José Muñoz, ha explicat que estan “satisfets” amb el desenvolupament de la jornada.
.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies