Miquel Gallego porta al Centre Cultural una exposició sobre William Shakespeare

El ripolletenc Miquel Gallego comparteix durant aquest mes de març la seva col·lecció de material relacionat amb l’autor anglès William Shakespeare. Ho fa amb l’exposició “William Shakespeare i el col·leccionisme”, una mostra d’objectes com làmines, gravats, monedes commemoratives i les obres de l’escriptor, entre d’altres. L’exposició es va inaugurar dijous passat, 3 de març, amb un passeig per l’exposició i també una lectura de textos dramatitzada sobre Otelo, Romeu i Julieta, Macbeth i Hamlet amb la participació de quatre actrius de La Careta Teatre. L’exposició es podrà veure a la Sala d’Exposicions fins el proper 31 de març.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies