Bona assistència a la jornada de prevenció del risc cardiovascular

El Mercat Municipal va acollir el passat dijous 3 de març la jornada especial de prevenció del risc cardiovascular que realitza el personal sanitari dels CAP. Com és habitual l’afluència de gent a la taula informativa va ser constant durant tot el matí. Els qui s’adreçaven rebien informació sobre la vida i l’alimentació saludable i podien fer-se un control de la tensió i de colesterol. A més els professionals sanitaris els hi feien un breu qüestionari per tal d’ajustar les recomanacions. Aquest any ja ha estat la tercera edició de la jornada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies