L’Escola Pinetons acull dissabte la 38a Assemblea General de la FAPAC

Les instal·lacions de l’escola Pinetons seran l’escenari aquest dissabte 12 de març de les 8.30 a les 15.30h de la 38a Assemblea General de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (Fapac) que porta per títol ‘Transformem l’educació’. A la trobada estan convidades les 2.200 AMPA que estan federades. L’assemblea començarà amb tallers sobre planificació educativa, escola inclusiva, menjadors escolars, la LOMQE i la participació dels infants a les AMPA. Després és farà balanç de la feina feta i s’analitzarà conjuntament l’actualitat educativa i s’establirà el pla de treball per aquest any 2016.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies