Crida a la participació de les entitats per omplir d’activitat la Diada de Sant Jordi

Les regidories de cultura i participació volen recuperar les activitats culturals el mateix dia 23 d’abril amb motiu de la Diada de Sant Jordi. “A Ripollet tenim molta tradició d’activitats relacionades amb el Sant Jordi però volem recuperar les accions el propi dia”, va comentar el regidor David Fontanals en la roda de premsa de presentació de la iniciativa. Des del govern fan una crida a les entitats locals per fer que participin amb activitats que fomentin la lectura o la cultura.
Enguany ja hi ha previst dins el programa de l’Any Lorca que el mateix dia 23 hi hagi una taula rodona sobre l’autor i a més es podran visitar dues exposicions sobre Lorca al Centre Cultural. La Biblioteca també dedicarà a Lorca la revetlla de Sant Jordi el dia 22 i hi ha confirmades ja parades de llibres i flors i activitats de l’Oficina de Català. Més enllà d’aquests actes s’està acabant de concretar la participació d’altres entitats com Ripollet Sardanista que ja ha manifestat “la satisfacció per poder celebrar la Diada al nostre municipi, sense haver de marxar a un altre poble aquell dia”. Les associacions interessades en proposar actes pel programa només ho han de fer saber el més aviat possible al Patronat de Cultura.
De moment, des del govern mostren la seva satisfacció per l’acollida que la idea està tenint entre el teixit associatiu i esperen que el programa es pugui consolidar afegint-se així al Sant Jordi a la Rambla, que enguany serà el 17 d’abril.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies