S’obre el termini d’admissió d’obres en el Concurs de Cartells de la Festa Major 2016

El Patronat Municipal de Cultura (PMC) ja ha publicat les bases del Concurs de Cartells de Festa Major. Enguany la principal novetat és que els participants només hauran de presentar un cartell, s’elimina així el cartell que fins ara es dedicava a la Gibrelleta.
Els interessats poden presentar les seves obres fins el 22 d’abril en el Registre General del PMC, al Centre Cultural en format digital i en mida DIN-A2.
Els cartells són de temàtica lliure però han d’incloure la llegenda ‘Festa Major de Ripollet. 26, 27, 28 i 29 d’agost de 2016’.
La Comissió de Festa Major i el guanyador de l’any passat, Javier García, que enguany queda exclòs de poder tornar a participar escolliran els tres cartells finalistes, que es donaran a conèixer al maig i es podran veure a la web ripollet.cat i al Centre Cultural. L’elecció del cartell guanyador, que servirà per anunciar la festa i que té un premi de 600 euros, es farà mitjançant votació popular a través de la pròpia web i aquest cop també de forma presencial al Centre Cultural mitjançant unes butlletes de participació que es publicaran al Butlletí i a la Revista de Ripollet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies