El Club Ciclista organitza la tercera edició de les pedalades femenines d’oci en BTT

Amb l’objectiu de fomentar la pràctica del ciclisme femení i apropar-se a les aficionades a la bicicleta el Club Ciclista Ripollet va començar fa tres anys a promoure sortides lúdiques, no competitives en bicicleta tot terreny dedicades a noies majors de 18 anys. Enguany recuperen l’activitat i han programat tres sortides. La primera d’elles serà el diumenge 10 d’abril. Per participar només cal tramitar una inscripció prèvia que es tancarà el dijous abans de la sortida, per tal de poder fer l’assegurança, a través de sggorina@gmail.com o el telèfon 606.554.014.
La sortida de les pedalades serà a les 9h des de la plaça Joan Abad, davant el pavelló Joan Creus i durant tota la ruta, de nivell fàcil i entre 20 i 30 quilòmetres, les participants aniran acompanyades de membres del club. Enguany a les pedalades també hi podran participar els fills de més d’11 anys i la parella.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies