El CTT Ripollet s’imposa en un cap de setmana de victòries pels equips locals

Bon cap de setmana pels del tennis taula. Tant l’equip masculí com les noies de l’Autoescola Tatchepol van obtenir la victòria a les respectives jornades que es van disputar el passat dissabte 2 d’abril.
L’equip femení van jugar primer contra el Tramuntana i van guanyar amb un contundent resultat: 6 a 0.
A la tarda es trobaven els del masculí contra els de l’Oroso, que van segons a la classificació. La igualtat entre els dos equips va donar lloc a partits plens d’expectació. Els locals van guanyar 5 a 1.
Finalment, el femení tornava a jugar, en aquesta ocasió contra La Selva. La victòria va ser per les locals, novament per un contundent 6 a 0.
Les noies no han vist la derrota més que en una ocasió contra les del CTT Ganxets Ploms, el seu rival directe, el passat 10 d’octubre. Bones noticies per l’equip, ja que això les col·loca en el primer lloc de la classificació i els hi dóna l’opció de pujar de categoria i passar de Primera Nacional a Divisió d’Honor. En canvi, l’equip masculí haurà de lluitar encara per mantenir-se a la categoria. Ara ocupen el desè lloc en la classificació.
Cal esperar que es disputin les properes jornades. Els masculins han de recuperar els partits que porten de menys, i la Fase d’Ascens femenina  el 23 i 24 d’abril decidirà el destí de les noies, ja guanyadores de lliga.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies