Força assistència a la 18a edició de la Fira dels Horts de Can Clos amb més activitats

L’horticultura, la gastronomia i la cultura van tornar a protagonitzar un any més la Fira dels Horts, que va celebrar la seva 18a edició el passat diumenge, 3 d’abril al Parc de la Xemeneia, organitzada per l’AV Can Clos. Durant el matí els més petits van poder fer un taller de planters, plantant tomaqueres i enciams, van poder pujar en inflables, així com també participar en el procés artesanal de moldre el gra o pujar a uns cavallets fets de fusta.
També s’hi van instal·lar diverses parades de planters i flors i de productes artesans i gastronòmics. La jornada va comptar amb una sardinada per als assistents, així com també un concert de flamenc amb Luís Sánchez i José Gabriel Calderón. Enguany també s’hi va instal·lar una parada de l’associació Animales Ripollet, que va fer el seu mercat d’objectes de segona mà. I com ja és habitual en els darrers anys, l’Associació de Veïns de Can Clos va organitzar una recollida d’aliments entre els assistents a la festa.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies