El grup de teatre de l’Associació Jaume Tuset representa una peça de Darío Fo

L’Associació Cultural Jaume Tuset presenta el proper dimecres, 13 d’abril, una obra de teatre que interpretaran els alumnes del taller de teatre que s’imparteix a la mateixa associació. Els actors portaran a l’escenari del Teatre Auditori del Mercat Vell l’obra de teatre ‘No hay ladrón que por bien no venga’, una peça original de Darío Fo dirigida en aquesta ocasió per Josep Orra. L’obra és una comèdia que denuncia la hipocresia de l’ésser humà i de la falsedat de la societat on viu. Tot plegat, a través de la història d’una parella que s’enganya i on els personatges es culpen els uns als altres per tal de no ser descoberts.
L’obra ‘No hay ladrón que por bien no venga’ es representarà el 13 d’abril a les 18.30h al Teatre Auditori del Mercat Vell. Les entrades seran gratuïtes i es podran aconseguir de manera anticipada al taulell d’atenció al públic de l’Escola d’Adults Jaume Tuset o bé el mateix dia a la taquilla de l’Auditori.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies