El Club de Boxa organitza una bona vetllada divendres al pavelló

Aquest divendres 15 d’abril el Club de Boxa Ripollet i Gallego Prada ofereixen una nova vetllada de boxa a partir de les 21h. El cartell és molt interessant ja que entre els enfrontaments destaca la lluita pel títol d’Espanya professional entre Mustafa Chadlioui i Emmanuel Feuzeu. A més d’aquesta baralla hi haurà altres 10 combats d’amateurs, entre els quals destaquen els dels locals Dídac Ocaña, Zakarias Meghaouia i Aazdiaaour Ghour. Les entrades per a la vetllada tenen un preu de 20 euros, 15 si es compren de forma anticipada al Club de Boxa o al Bar del pavelló.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies