La FAPAC crida a les famílies a desobeir la LOMCE no fent les proves de 3r i 6è

Entre el 18 i el 29 d’abril per tercer de primària i el 4 i 5 de maig per sisè, els escolars de centres públics o concertats hauran de fer les proves externes de qualitat introduïdes arran de l’aprovació de la LOMCE. Des de la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC), de la qual formen part la majoria de les AMPA del municipi, han iniciat una campanya per tal de demanar a les famílies que desobeeixin i no portin als seus fills el dia que es facin les proves i que les pròpies AMPA organitzin actes reivindicatius i de rebuig a uns exàmens que consideren van encaminats a la mercantilització de l’educa- ció a través de fomentar la competitivitat entre els centres i suposen una intromissió externa en els currículums de les escoles.
La campanya, que es pot trobar a la web noalalomce.net, aclareix que aquestes proves no afecten a les notes dels alumnes i considera que tampoc serveixen per avaluar-los ja que són proves estandarditzades que no tenen en compte ni els projectes dels centres ni les característiques dels alumnes, és a dir “no analitzen ni avaluen, simplement posen nota”.
:

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies