Bona acollida en la primera cita del nou projecte per infants ‘Explora el teu parc’

- A quin parc ens trobem?
- Al parc dels ‘pijos’
- No, al parc dels mestres i es diu així en homenatge al Gonçal i la Teresa…
Amb una conversa així va començar a jugar el passat dimarts un dels nens participants a la gimcana organitzada per l’entitat Ripollet Natura, la Casa Natura i la regidoria de medi ambient al parc dels mestres. Era la primera activitat del projecte ‘Explora el teu parc’ que té per objectiu posar en valor els parcs locals i donar a conèixer les seves característiques.
En la gimcana feta dimarts els nens participants havien d’identificar quins arbres i animals, aus i insectes, hi havia però també identificar sorolls, citar activitats que poden fer les persones al parc, localitzar elements singulars (en el cas concret del parc dels Mestres sobta el manteniment d’un graffiti amb una cita d’Ovidi Montllor, per exemple) i també havien de proposar quin jocs els hi agradaria afegir al parc o quines millores farien.
Per acabar la gimcana els participants havien de localitzar en un plànol tots els parcs del poble, més d’una quinzena. En molts d’ells s’organitzaran durant tot aquest mes de maig gimcanes semblants. Una activitat que ajuda als més menuts i als seus pares a gaudir encara més dels espais verds.
.

CALENDARI
Dijous 5 – Parc del riu Ripoll
Dimarts 10 – Parc Primer de Maig
Dijous 12 – Parc Oriol Martorell
Dimarts 17 – Parc Rizal
Dijous 19 – Parc de la Solidaritat
Dimarts 24 – Parc Dolores Ibarruri
Dijous 26 – Parc Maria Regordosa
.
La gimcana es fa de 17 a 19h i la participació és lliure, no cal cap inscripció prèvia.

:

 

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies