Fibromialgia Ripollet celebra el Dia de la malaltia amb un taller de dansa

El passat dijous 12 de maig l’Associació de Fibromiàlgia i Fàtiga Crònica va celebrar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia amb un taller de dansa. D’aquesta manera l’entitat va voler donar visibilitat a una de les activitats que organitza al llarg de l’any per a les persones afectades. Enguany la commemoració ha tornat a estar marcada per la reivindicació. Malgrat que els últims anys la fibromiàlgia ha guanyat presència, el temps que es triga en rebre un diagnòstic continua sent un dels principals problemes. Un cop amb el diagnòstic les dificultats continuen per tal que es reconegui la incapacitat que provoca per treballar.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies