Alba Martínez guanya el Concurs de cartells de la Festa Major d’aquest any

La pintora local Alba Martinez, la pintora de somnis, ha estat la guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major. La seva obra, amb un estil molt reconeixedor, ha estat la més votada entre les tres finalistes seleccionades per la Comissió de Festa Major entre els 13 cartells participants. Sota el pseudònim de Triskel, l’obra d’Alba Martínez ha rebut 597 vots, seguida per Salitre amb 296 i Space amb 47. Enguany la votació s’ha fet a través de la web ripollet.cat i també amb una urna i les butlletes publicades a El Butlletí i la Revista de Ripollet, en total s’han recollit 920 vots.
El premi del concurs és de 600 euros i el fet que l’obra sigui la imatge de la Festa Major.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies