Dansa Jove omple i emociona el Teatre Auditori amb el seu espectacle ‘Sueños’

L’entitat de flamenc Dansa Jove, de la ballarina i coreògrafa Noelia España, va estrenar diumenge passat el seu espectacle “Sueños”, que va ser tot un èxit ja que va omplir de gom a gom el pati de butaques del Teatre Auditori del Mercat Vell en les dues sessions de l’espectacle, tant la del migdia com la de la tarda.
“Sueños”, que seguia el fil conductor d’una conversa entre una nena i la seva mare i que tractava temes com la superació personal, la lluita i els somnis, va comptar amb l’actuació dels diferents grups de ball de l’entitat, des dels més petits fins als més grans. Unes actuacions que van emocionar el públic assistent, que esclatava en aplaudiments després de cada coreografia.
L’espectacle va ser una mostra de les coreografies que els alumnes han treballat al llarg del curs i que ara han portat a l’escenari, tot plegat una bona dosi de música i ball representant l’art flamenc.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies