Comèdia i molta participació del públic per al final de curs de La Careta Teatre

Una obra interactiva i una comèdia plena de sorpreses. D’aquesta manera, l’entitat teatral La Careta Teatre diu adéu al curs 2015-16.
El proper dissabte 28 de maig a les 18h, els juvenils de l’entitat estrenen “El Soberano”, una obra escrita per Ismael Maimouni que pretén donar un pas endavant en el teatre convencional. Amb l’ajuda de la tecnologia mòbil, el públic podrà participar escollint el destí dels seus personatges en moments crucials de la trama.
A continuació, a les 20.30h, el grup Fem Comèdia escenificarà “El vino del saúco y el señor Lopes”, un tribut a “Arsénico por compasión” de Joseph Kesselring. Un crític de teatre va a visitar a les seves tietes per fer-les coneixedores d’una bona notícia: s’ha compromès i es vol casar. Descobrirà, però, que les dones no són com s’esperava. Una obra teatral que sens dubte serà objecte de les rialles del públic. Les dues obres es podràn gaudir per 6 euros al Teatre Auditori.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies