El CF Ripollet guanya 4 a 0 i es jugarà l’ascens contra el Palafolls a doble partit

Calia guanyar per seguir tenint opcions d’assolir l’objectiu de l’ascens i els roig-i-negres van demostrar que no permetrien deixar escapar aquesta segona i última oportunitat. L’equip de Juan Carlos Torres va ser superior al rival en el camp i l’afició va fer festa a la graderia, on va destacar l’animació dels Diables de Ripollet.
Només faltaven els gols i no van trigar en arribar. Enrique va fer el primer al 22, el segon al 38 i el tercer, ja en el tram final, al 78. No va faltar a la festa el màxim golejador de l’equip, Txema, que va posar el definitiu 4 a 0 al 82 i tanca la lliga amb 18 gols.
Victòria plàcida que no permet assolir el campionat perquè el San Cristóbal no va fallar i va guanyar 1 a 2 a Vic però dóna accés a la promoció d’ascens ja que el Ripollet finalitza segon malgrat la victòria del Cardedeu per 3 a 0 amb el Gironella.
Així que després d’haver disputat les últimes jornades de lliga com una final rere l’altra ara encara queden dos partits, 180 minuts per assolir l’ascens. Seran dos partits contra el Palafolls, segons va quedar determinat en el sorteig celebrat dilluns a la seu de la Federació Catalana de Futbol.
El Palafolls ha finalitzat en segona posició al grup 1 amb 68 punts. Ha estat superat pel Llagostera B i ha quedat per davant el Banyoles, tercer classificat amb deu punts menys. Els maresmencs ja amb la promoció garantida han empatat els dos últims partits de lliga.
La promoció comença dissabte a les 18h a Palafolls i tindrà partit de tornada la setmana següent al municipal.
El Pajaril 6è i l’EFB Ripollet 16è
El passat cap de setmana sí van acabar la lliga els dos equips locals de la Tercera Catalana. El millor classificat ha estat el Pajaril que ha finalitzat en la 6a posició amb 54 punts en 34 jornades. L’equip roig va acabar amb victòria a l’Industrial. Es va imposar per 2 a 0 al Mirasol Bacó en un partit que el Pajaril va solucionar de forma ràpida fent els dos gols en els primers vint minuts.
No va poder acabar guanyant l’Escola de Futbol Base de Ripollet, que va perdre per 3 a 4 amb el Tibidabo Torre Romeu en l’última jornada. Els ripolletencs tanquen la lliga en la 16a posició, penúltim, amb 28 punts en 34 jornades. En el grup 6 de la Tercera Catalana els primers classificats han estat, igualats a punts, el Sant Just i el Badia i és el Montcada CD qui perd la categoria a més del Marina UD, equip retirat durant la temporada.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies