‘Algunes tafalitats’, obra d’humor absurd i surrealista amb els joves d’Amics del Teatre

Situacions surrealistes i converses que ratllen l’absurd. ‘Algunes tafalitats’, amb fragments de ‘Teatre de Cabaret’ de Karl Valentin, dirigida per Laia Vilardell, és l’obra que els juvenils d’Amics del Teatre han estrenat aquest passat cap de setmana. Ho van fer en dues ocasions. El primer passi va ser dissabte a les 22h i diumenge va ser a les 19h, al Centre Parroquial.
Una posada en escena amb tots els actors sobre les fustes de l’escenari entorn a un rellotge sense agulles ja va avançar el caràcter de la peça teatral. Aquesta presentació va donar pas a un seguit d’escenes que representaven petites històries, algunes més breus i altres més complexes i amb més personatges, caracteritzades per l’absurd i les circumstàncies més curioses, lluny de ser gaire habituals. Tot això, guarnit amb una escenografia repleta d’attrezzo, vestuari i ambientació musical alegre, en línia amb l’actuació. Sens dubte, una bona estona de rialles pels assistents que van gaudir de l’espectacle.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies