El Festival de Curts inicia les projeccions i prepara més activitats per al dissabte

El passat dissabte, 25 de juny, l’Associació Audiovisual Super 8, en col·laboració amb l’Ajuntament de Ripollet, va donar el tret de sortida de la  18a edició del Festival de Curtmetratges. Ho va fer estrenant ubicació i amb una ampliació d’activitats respecte els anys anteriors. A la tarda, hi va haver sessió de maquillatge, parades amb productes relacionats amb el cinema i una actuació de la batucada local Rhythm’n’moyo. A la nit, es van projectar 3 dels curtmetratges de la categoria “Made in Ripo” a banda d’una part dels treballs presentats al certamen.
Dissabte, 2 de juliol, continuarà el Festival, a partir de les 19h amb més maquillatge, música, barra i sopars, el concurs de disfresses i un taller i exposició de cosplay. A partir de les 21.30h, es projectaran més curtmetratges, els 3 treballs restants del “Made in Ripo” i 10 del certamen. El 9è Concurs de Curts Express i l’entrega de premis no serà fins el proper dissabte, 9 de juliol.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies