La Mostra Internacional de Dansa porta diumenge grups de Polònia i Puerto Rico

El Teatre Auditori acollirà aquest diumenge 10 de juliol a partir de les 18.30h una nova edició de la Mostra Internacional de Dansa. En aquesta ocasió comptarà amb la participació del Grup de Música i Dansa Krakowiacy de Polònia i el Ballet folklòric Guarionex de Puerto Rico.
Els europeus faran un repertori amb  la majoria de les cançons i els balls característics nacionals, que presenten el folklore de diferents regions de Polònia, amb un enfocament especial a la regió de Cracòvia.
Per la seva banda, el Ballet folklòric Guarionex ballarà tot tipus de música folklòrica, balls de bomba i carnaval, balls de garabato, balls de plena i balls de societat. Destaquen també per uns vestuaris rics en colors representatius de la seva barreja de cultures.
L’entrada per veure la Mostra té un preu de dos euros i es poden comprar al Centre Cultural fins divendres dia 8 cada dia de 18 a 20h.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies