‘Uncanny Valley’ de F. Heller s’enduu el primer premi del 18è Festival de Curts

El Festival de Curtmetratges de Ripollet ja ha posat el punt i final de la seva XVIII edició, que s’ha dut a terme al mig de la Rambla Sant Jordi al llarg dels darrers dissabtes. El festival, enguany organitzat per la nova entitat Associació Audiovisual Super 8, va donar el seu tret de sortida el passat dissabte 25 de juny, amb la projecció de 3 curtmetratges de la categoria “Made in Ripo” i 10 peces més del Certamen de Curtmetrages. El següent dissabte, 2 de juliol, van seguir les projeccions amb 3 curts més de la categoria “Made in Ripo” i els 10 restants del Certamen. En total s’han presentat 6 curts al nou concurs “Made in Ripo”, un concurs en el qual els participants van haver de rodar un curt  en una setmana amb la temàtica d’homes llop, una guardiola com a objecte i la frase “Que la fuerza te acompañe”. Del Certamen de Curtmetratges, finalment es van seleccionar 20 peces de 109 per projectar durant el Festival.
El passat dissabte, 9 de juliol, es van  donar a conèixer els guanyadors de totes dues categories. A més, el mateix dissabte es va celebrar la 9a edició del Concurs de Curtmetratges Exprés, en els quals els participants van haver de rodar en unes poques hores un curt on hi aparegués un paraigües, fos de temàtica de súper herois i amb la frase “Vengo del Futuro”.  En total es van presentar 9 peces, de les quals totes van entrar a concurs i que es van projectar durant la nit.
Manuel Ruiz, president de l’Associació Audiovisual Super 8, ha valorat molt positivament la celebració d’aquesta renovada edició i comenta que estan “molt contents perquè hi ha hagut molt bona resposta de la gent” i afegeix que l’afluència de públic “ha anat en augment sessió rere sessió”. En aquesta XVIII edició del Festival de Curtmetratges, l’Associació Audiovisual Super 8 ha treballat per donar un toc diferent al festival, amb canvi d’ubicació, servei de bar i la celebració d’activitats prèvies a la projecció dels curtmetratges.
.
Curtmetratges premiats al Festival
.
XVIII Certamen de Curtmetratges
1r Premi:
 “Uncanny Valley”, de Federico Heller (300 euros i trofeu)
2n Premi: “Supercool”, de Hugo Silva (200 euros i trofeu)
3r Premi: “Pesanta”, d’Ángel Valera (100 euros i trofeu)
.
1r Concurs ‘Made in Ripo’
1r Premi: “Bienvenidos a Ripollet” (200 euros)
.
9è Concurs de Curtmetratges Exprés
1r Premi:
“Ripollet Bailonga” (200 euros)
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies