L’entrada a la piscina serà gratuïta pels majors de 65 anys durant el mes de juliol

Com l’any passat i amb l’objectiu d’ajudar a pal•liar els efectes de la calor, sobretot en els col·lectius de risc, el PAME ofereix a tots els veïns més grans de 65 anys que puguin accedir de forma gratuïta a la piscina d’estiu. La iniciativa es durà a terme durant tot el mes de juliol, de dilluns a divendres, a partir de les 14 hores i fins l’hora de tancament de la piscina.
Per entrar caldrà identificar-se amb DNI i sempre es tindrà en compte l’aforament de la instal·lació en aquell moment. A més de les persones grans des del PAME estudiaran la possibilitat d’obrir l’accés també a altres col·lectius de risc, per demanar-ho cal adreçar-se prèviament a les oficines del patronat per a valoració de cada cas.
S’obre la pista del poliesportiu
També es repeteix la iniciativa posada en marxa l’estiu passat que permetrà als joves menors de 18 anys utilitzar la pista de grades del poliesportiu de forma gratuïta durant els mesos de juliol i agost. Per accedir a l’ús de la pista cal que sigui per fer esport, ho demani un adult responsable i que hi participin un mínim de 8 jugadors.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies