El CF Ripollet perd en l’estrena i buscarà la primera victòria a la lliga dissabte a Lloret

Després de l’ascens la temporada passada diumenge el primer equip del CF Ripollet es va estrenar a la Primera Catalana contra el Girona B. Uns mals primers minuts, potser l’equip va notar els nervis del debut, van suposar massa càstig per l’equip de David Cruz. Els gironins es posaven 0 a 2 al minut 16 amb gols de Samuel Obeng. Malgrat això els roig-i-negres van reaccionar i van millorar en el joc. En començar la segona part, al minut 54, Enrique feia el primer gol ripolletenc a la lliga i obria una última fase de partit en la qual el CF Ripollet ho va buscar una vegada i una altra però tot i merèixer més no va trobar l’empat.
Després de la primera jornada el líder del grup 1 de Primera Catalana és l’Horta que va guanyar per 5 a 2. També va guanyar en la primera jornada el proper rival (dissabte a les 17h) del CF Ripollet, el Lloret que va superar 0 a 1 al Manresa. Els ripolletencs buscaran així fora de casa els primers punts a la competició.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies