El jove Adrian Jiménez s’adjudica també el 7è Obert d’Escacs Actius de Ripollet

Després de guanyar el Torneig de Festa Major Adrian Jiménez es va imposar també el passat diumenge al gimnàs de l’institut Can Mas als altres 47 participants a la 7a edició de l’Obert d’Escacs Actius. Amb només 17 anys aquest jugador de la Penya d’Escacs Cerdanyola es fa amb el doblet i amb el premi de l’Obert. El van acompanyar al podi Oriol González (Mataró) i David Guix (Franqueses). Entre els jugadors locals els millors van ser Joel Iglesias i Anna Levenko. I l’entitat local, a més d’una bona organització, també es va fer amb l’honor de ser la millor entitats en les categories infantils.
L’activitat escaquista continua aquest proper cap de setmana ja que el Club d’Escacs Ripollet tornarà a col·laborar en les Festes de la Tardor amb l’organització de 6è edició del torneig de partides ràpides dissabte a partir de les 9h al carrer Nostra Senyora dels Àngels. La inscripció és gratuita i és pot  formalitzar mitjançant whatsapp al telèfon 626570770. A més de participar en el torneig també es podrà col·laborar amb la campanya de Creu Roja ‘Dona-li la volta per omplir el plat’.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies