El grup de suport als refugiats recapta 300 euros en la sessió de cine a la fresca

El passat dissabte 17 de setembre al vespre, el grup de suport als refugiats de Ripollet va celebrar una sessió de cinema a la fresca per recaptar fons per a les dues campanyes a les quals dóna suport, l’ONG Acció Solidària i Logística i el projecte Micrópolis.
El grup de suport va començar la festa amb el muntatge d’una barra i venda d’entrepans i bosses solidàries, amb música d’ambient per amenitzar l’estona a càrrec dels locals PD Skaltors. Abans de la projecció, Joan Carles Mompel, membre del grup de suport i voluntari a l’ONG Acció Solidària i Logística, va parlar de la situació dels refugiats a Grècia i va demanar la col·laboració dels ripolletencs en les campanyes. Malgrat que el temps va aguantar a la tarda, just abans de la projecció del film ‘Un día perfecto’ va començar a ploure, per la qual cosa es va haver de traslladar al vestíbul del Centre Cultural.
“Estem bastant contents de com va funcionar l’activitat, sobretot al principi de la tarda vam poder explicar els projectes amb els que estem treballant”, comenta Àngels Leiva, membre del grup de suport. El grup continuarà recaptant fons amb la venta de bosses solidàries a les botigues locals.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies