El CF Ripollet visita al Tona diumenge amb l’objectiu de sumar punts fora de casa

Poc a poc el CF Ripollet va fent del Municipal el seu fortí. Després de tres partits a casa els homes de David Cruz es van fer amb la segona victòria de la temporada com a locals i en total sumen sis punts després de cinc jornades. El rival abatut va ser el Sant Cugat Esport per 2 -0.
El partit va estar dominat pels locals, malgrat que els santcugatencs no van posar les coses fàcils. Les millors oportunitats eren del Ripollet, però va arribar la segona part amb l’empat a zero al marcador. A la represa els dos equips es van revifar, però va ser el conjunt de David Cruz qui va gaudir de més encert de cara a porteria. Una errada de la defensa visitant va permetre que al minut 70 Vicente Bermúdez marqués la primera diana del matx. Els vermells van sentenciar amb el segon i definitiu gol que va marcar Muhamed Touray a les acaballes del partit. Abans els ripolletencs van gaudir de dues oportunitats que el porter rival, Juanmi, va aturar.
Diumenge els ripolletencs buscaran els seus primers punts a domicili, ho faran al camp del Tona, penúltim classificat amb només una victòria, van guanyar a Manresa 1 a 2.
.
Derrotes a la Quarta Catalana 
Mala jornada per a la resta d’equips locals. El Pajaril va patir la suspensió del seu partit a la Tercera Catalana al camp de Can Parellada quan perdia 1 a 0. Caldrà esperar per saber com es resol el partit.
A la quarta catalana dues derrotes. El Can Mas va perdre davant el Cercle Sabadellés per 2 a 0 i l’Escola a casa per 3 a 6 amb el Roureda.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies