El ripolletenc Samuel Valiente presenta divendres a Barcelona la novel·la ‘Solo’

El periodista local Samuel Valiente, que va formar part de la redacció de la Revista de Ripollet, presenta divendres a la Llibreria Calders a Barcelona la seva primera novel·la. L’acte començarà a les 19.30h i serà la posada de llarg de Valiente com autor literari.
Amb el títol ‘Solo’ i publicada per l’editorial Milwaukee, Valiente explica en aquesta “comèdia amb drama”, tal i com ell la defineix, la història de Fer, un jove que amb 25 anys i després d’una dècada de relació amb el seu primer amor es troba sol. És així com el protagonista es troba obligat a afrontar “una solteria que no desitja ni comprèn”. Tot plegat una situació  que permet a Valiente parlar sobre el creixement vital, la nostàlgia per allò perdut i les expectatives d’un jove en un moment com l’actual on la incertesa és sempre present. Una narració amb humor i l’estil realista i corrosiu que l’autor, que ha publicat a El Mundo, Vice o Lecool Barcelona, ha utilitzat també en altres creacions.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies