El Centro Aragonés tanca la celebració de les Festes del Pilar amb una bona acollida

El passat 12 d’octubre, el Centro Aragonés de Ripollet va tancar el seu programa d’actes dedicat a celebrar les Festes del Pilar amb una jornada ben completa. En total, han estat set dies de celebració que es van iniciar el passat 24 de setembre amb el tradicional pregó, a càrrec enguany de Tomás Solans. S’han fet esmorzars típics, campionats de birlo, guiñote, dards, dominó i llançament d’espardenya, així com també concursos de truites i dolços o el tradicional “malacatón con vino”. Tot plegat per preparar-se pel dia de festa gran, celebrat el passat 12 d’octubre. La jornada es va iniciar amb el clàssic chupinazo i la traca d’honor a la Verge del Pilar i va comptar amb una processó fins l’església, ofrena floral i missa aragonesa per donar pas a un dinar de germanor. El plat fort de la celebració va ser el tradicional Festival de Jotes que es va dur a terme al Teatre Auditori del Mercat Vell i que va comptar amb l’actuació del grup de saragossà Aires de Albada.
Marcos Gayán, del Centro Aragonés de Ripollet, fa una valoració “molt positiva” de les festes d’enguany. “Ha vingut molta gent als diferents actes que hem fet, han tingut molt bona acollida”, destaca Gayán.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies