Amics del Teatre estrena l’obra infantil ‘Hi havia una vegada’ al Centre Parroquial

Aquest diumenge dia 23 a les 12h i a les 18h Amics del Teatre representarà l’obra infantil ‘Hi havia una vegada’. Una obra pròpia escrita per Jordi Rodríguez qui també fa de director en companyia de Marta Figueras. Es tracta d’una representació que pujarà a l’escenari 29 actors i actrius, entre adults i nens i nenes.
Es tracta d’una història sobre els contes i situa l’acció en un temps on els pares dedicaven tant de temps a fer coses pels seus fills, que es van oblidar de dedicar temps als seus fills. Havien oblidat inclús com s’explicaven els contes així que van decidir que els hi expliquessin els ordinadors i els fills van caure presoners de les pantalles…
Per veure l’obra, molt recomanable pel públic infantil, cal comprar o reservar les entrades a la web de l’entitat http://www.amicsdelteatre.com/ a un preu de tres euros. També hi haurà entrades el mateix diumenge a les taquilles del teatre, si encara queden lliures.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies