L’AECC recull més de 550 euros gràcies a la col·laboració de quatres gimnasos locals

Els gimnasos Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim han recaptat 556,80 euros per la campanya “Suma’t al rosa” de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que es va celebrar el passat 19 d’octubre.
Aquests diners es lliuraran a la Junta Local de l’AECC, que s’ha mostrat molt satisfeta per la col·laboració dels gimnasos i perquè, un cop més, els veïns han participat i han col·laborat en la lluita contra aquesta malaltia.
Van ser molts els ripolletencs que van participar a les diferents activitats que oferien els gimnasos i van mostrar la seva adhesió a la lluita contra el càncer de mama portant algun complement de color rosa: un llaç, un mocador o una samarreta, entre d’altres. A més, van fer donatius econòmics per participar a les activitats o en les guardioles de l’AECC que estaven repartides en els gimnasos.
Més donacions el 5 de novembre
La campanya contra el càncer de mama continuarà el dissabte 5 de novembre, quan la Junta Local de l’AECC col·locarà una carpa al Parc dels Mestres de 10 a 13.30h per facilitar informació sobre la prevenció del càncer de mama. Durant el matí també vendran les ulleres de sol solidàries per 5 euros i clauers solidaris. La recaptació es destinarà a la lluita contra aquest tumor que és el càncer més comú entre les dones afectant gairebé a una de cada vuit.

.
Fotografies cedides per l’AECC i que corresponen a alguns dels grups participants en la jornada solidaria als gimnasos Bunkay, Diverfit, DuoFitness i Irene Gim
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies