Cant coral i recital poètic al Teatre Auditori amb Los Estupendos

El grup de cant coral Los Estupendos i el grup de poesia del Casal d’Avis trauran el seu art de l’equipament dissabte per traslladar-lo al Teatre Auditori. Serà allà on a partir de les 18h i amb entrada gratuïta oferiran un recital de cançó i un recital poètic que estarà guiat per Agustín Villar.
Tant el grup de poesia com la coral són dues de les activitats que es duen a terme durant tot l’any al Casal d’Avis, amb les quals els participants poden compartir assajos i també les seves creacions. En recitals com el d’aquest dissabte a més poden fer partícips la resta dels veïns.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies