L’escola Els Pinetons celebra els seus deu anys reflexionant sobre l’educació pública

L’Escola Els Pinetons celebra aquest curs el seu desè aniversari. Per tal d’inaugurar el programa d’actes, l’escola ha preparat per aquest dissabte 12  de novembre una jornada pedagògica titulada “L’escola pública que volem” i que està dirigida als mestres del territori defensors de l’escola pública.
A partir de les 9h, les instal·lacions de l’escola acolliran diferents xerrades. La primera experiència vindrà de la mà de Gino Ferri, mestre en escoles infantils de Reggio Emilia (Itàlia) i formador de mestres, que impartirà una xerrada sota el títol “Una altra escola és possible”. Després d’una breu pausa serà el torn de Pilar Benejam, pedagoga i també mestra de mestres, amb la xerrada “L’educació que volem”. Després de conèixer de primera mà l’experiència d’aquests dos referents dins l’educació, es farà la presentació de tres experiències educatives a les escoles públiques. Des de l’escola consideren aquestes jornades com una “oportunitat de construir un intercanvi important i una xarxa d’escoles i mestres”, segons explica Carles Gràcia, director de l’escola Els Pinetons.
De cara al març, l’escola està preparant una festa i cap al maig, una nova jornada pedagògica, aquesta vegada amb la participació també d’infants, famílies i polítics. “L’educació pública està molt maltractada, és una qüestió  de voluntat política en defensa de l’educació de qualitat”, comenta Gràcia.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies