El Fòrum Soterrem l’Autopista explica la reivindicació als diputats de Ciutadans

Un cop aconseguit el suport unànime del ple municipal el Fòrum Soterrem l’Autopista ha iniciat aquesta setmana una roda d’entrevistes amb representants dels grups polítics presents al Parlament de Catalunya.
Aquest dilluns es van trobar amb els diputats Marina Bravo i Sergio Sanz de Ciutadans. Ambdós ja eren coneixedors de la problemàtica però “volem escoltar al Fòrum i que ens expliqui tots els detalls per saber com podem començar a ajudar-los”, va explicar Bravo tot just abans de la trobada. El protaveu del grup municipal de Ciutadans al ple, Josep Gabarra, va apuntar també que ells sempre han estat partidaris del soterrament i que ja l’any passat van “forçar al govern de Decidim a incloure una partida en el pressupost referent a l’autopista”.
Després de la trobada amb els diputats de Ciutadans, que es va dur a terme al centre cívic del Pont Vell, aquest dijous el Fòrum també explicarà la reivindicació al diputat d’ERC Marc Sanglas.
Amb aquestes entrevistes des de l’entitat busquen “la complicitat de tots els grups polítics presents al parlament per tal que elevin al govern una proposta-mandat de soterrament”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies