El Gran Recapte supera les xifres de l’any passat i recull 18.900 quilos a Ripollet

El cap de setmana passat els ripolletencs van tornar a col·laborar en una nova edició del Gran Recapte d’aliments. Els passats divendres 25 i dissabte 26 més d’una seixantena de voluntaris es van repartir als 11 punts de recollida que es van instal·lar als supermercats per recollir les donacions d’aliments com llet, oli, arròs, pasta i conserves, entre d’altres. Després de dues jornades, el grup de voluntaris locals van recollir un total de 18.900 quilos, superant els 10.200 quilos recollits l’any passat.
Els aliments recollits al Gran Recapte es donaran a Càritas Ripollet i al Centro Reto, que atenen 1.056 i 258 persones respectivament. L’objectiu és donar 25 quilos d’aliments a totes les persones, per la qual cosa faria falta un total de 32.850 quilos. Malgrat que a Ripollet hi ha un dèficit de 13.950 quilos, els aliments restants vindran d’altres poblacions que han tingut un excedent de donacions.
A nivell global, el Gran Recapte ha superat les 4.000 tones d’aliments recollits, a través dels 2.500 punts de recollida i amb la participació de 26.000 voluntaris. Després de les tasques de classificació, els aliments es repartiran a les entitats beneficiàries.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies