Rubén López 2.0: el gimnasta olímpic explica la seva vida esportiva a Youtube

Ripollet pot seguir ben d’aprop el dia a dia dels seus esportistes més destacats. El gimnasta Rubén López, olímpic a Londres 2012, ha decidit obrir un canal de Youtube on comparteix la seva vida com esportista d’elit.
Alimentació, entrenaments, preparació per als campionats, classes als més joves… en Rubén mostra la seva rutina per a coneguts, curiosos d’aquest esport o simplement gent que navegui per les xarxes. Cada dijous al canal Warmaxinso de Youtube cita als seus subscriptors amb un nou vídeo, com porta fent durant vuit setmanes. Però tots aquests vídeos no serveixen simplement per ensenyar el seu dia a dia, realment amaguen el seu somni: marxar als Estats Units per millorar com esportista i seguir estudiant. “La idea del canal sorgeix perquè tinc un projecte previst, marxar fóra d’Espanya”, reconeix López a la Revista de Ripollet. D’aquesta manera quan algun entrenador nord-americà s’interessi en ell podrà conèixer més d’aprop com és en Rubén: “Vull mostrar-lis als possibles entrenadors qui sóc jo, com treballo, com em preparo… i així tinguin quelcom més que el meu currículum”. Però no li motivava fer un canal simplement amb els seus exercicis: “Em vaig preguntar perquè no explicar una mica el meu dia a dia, així la gent em pot conèixer millor”. “El meu objectiu no és tenir milions de visites. Simplement és per als possibles entrenadors, que a la gent li pugui servir d’ajuda i per si cau algun sponsor”, explica el gimnasta. Amb una GoPro, un iPhone i els programes bàsics d’edició de vídeo López és dels pocs gimnastes del panorama espanyol que actualitza el seu canal. Un altre és Néstor Abad que porta més d’un any fent créixer el seu perfil a Youtube.
Als Estats Units és més comú trobar esportistes amb canals propis i López ja comença absorbir la cultura nord-americana: “D’Estats Units m’agrada molt la mentalitat, la gent té un somni i el persegueix fins al final”.
.
CANAL A YOUTUBE WARMAXINSO – RUBEN LÓPEZ
.
Vídeo presentació del Canal:

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies