Més de 300 infants fan cagar el tradicional Tió de l’Esplai l’Estel

El Centre d’Esplai l’Estel va celebrar diumenge passat el seu “Caga Tió”, una activitat ben coneguda ja pels infants del municipi pels volts de Nadal. La festa es va iniciar a les 11.30h amb un espectacle d’animació infantil amb els “Trencamandres”, que van fer ballar a petits i grans amb les seves cançons. Un cop acabat l’espectacle, els infants van pujar a l’escenari de vuit en vuit per picar amb un bastó el gran Tió de l’entitat tot cantant la tradicional cançó. Van ser més de 300 els infants que van fer cagar el Tió de l’esplai l’Estel i es van endur un obsequi ben dolç. A banda de fer cagar el Tió, el grup de joves de l’entitat va fer una xocolatada per recollir diners per la seva última ruta.
El Centre d’Esplai l’Estel, a banda d’educar en el lleure també organitza activitats per a tot el poble.
.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies