Els tres Reis d’Orient arriben al municipi per recollir les cartes dels més petits

Els Reis d’Orient ja s’estan preparant per la seva arribada a les llars dels infants d’arreu. Però per conèixer els desitjos dels més petits han de poder llegir la carta. Per aquest motiu, l’entitat Ripollet Costums i Tradicions convidarà Ses Majestats un any més a Ripollet per tal de recollir la correspondència dels infants. Com ja és habitual, els Reis d’Orient vindran dues vegades a Ripollet per tal de poder recollir totes les cartes. La primera ocasió que tindran els més petits serà aquest dissabte, 31 de desembre, a partir de les 11h i fins les 14h a la Plaça Pere Quart. Allà, Melcior, Gaspar i Baltasar recolliran una a una les cartes de la mà dels més petits.
Però per als que no tinguin ocasió d’anar-hi aquell dia, tindran una nova oportunitat el dilluns 2 de gener, aquesta vegada al barri del Pont Vell. La cita serà de 17 a 20h a una haima que s’instal·larà davant la Creu Roja.
Les associacions de veïns també oferiran una oportunitat per entregar les cartes als representants dels reis. L’AV Maragall recollirà cartes el dimecres 4 a les 17.30h al Parc Maria Lluïsa Galobart i les AV Sant Andreu i Can Vargas els dies 3 i 4 a les 17.30h al local del carrer Federico Garcia Lorca.
.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies